Masterminds

På mina nya masterminds mixas vi briljans, post it-lappar, galenskap, visioner och coachning i syfte att se nya möjligheter. Klicka på den mastermind som intresserar dig, så ger jag dig mer information om vad som krävs för att vara med.

Om träffarna: Du är med en gång eller flera. Upp till dig. Varje träff är vanligtvis 15-30 personer (vissa moment involverar hela gruppen, medan andra sker i små uppdelade grupper om 3-4 personer).


För jobb-specialister: Byta jobb från 2017 och framåt

Denna mastermind är för framsynta headhunters, rekryterare, personalchefer, karriärcoacher och karriärister som vill utforska hur människor i tjänstesektorn lättare kan skaffa sig nya tillfredsställande jobb från 2017 och framåt. Vi ritar kartan, skapar nya visioner, och diskuterar strategier, verktyg och idéer. Det här ger dig nya insikter, perspektiv på din egen produkt- och tjänsteutveckling och möjligheter till nya samarbeten.

Premiär: Hösten 2016 (pilot görs i aug/sep)


För soloprenörer: "Expansionslabbet"

Denna mastermind är exklusivt för idérika soloprenörer i tjänstesektorn som värdesätter egen kreativ frihet, glädje och utveckling lika mycket som att leva gott på intäkterna. Här hjälper vi varandra med produkt- och affärsutveckling, och att tänka både kreativt, smart och lustfyllt. Vi designar även var sitt "14-dagarsexperiment" i syfte att gå utanför bekvämlighetszonen efteråt, så att både du och ditt företag bryter ny mark framåt (lugn, du har själv sista ordnet om vad det ska handla om). Vi undersöker även möjligheterna till samarbeten utanför träffarna.

Premiär: Hösten 2016 (pilot görs i aug/sep)​