Det här är för dig som vet att du själv eller ditt företag (eller ett specifikt koncept du jobbar med) skulle må bra av ett kreativt perspektiv utifrån.

Birgitta Granström Företagare, San Diego, USA.

​Med Kristians hjälp är det helt enkelt omöjligt att inte tänka galet, komma till klarhet och få fram briljanta idéer som man inte kan motstå att testa!

Under en 3 timmar lång kreativ expansionssession gör vi slarvsylta av den där boxen som hindrat dig att se de fulla möjligheterna i det du har framför dig eller få ett genombrott som tar dig vidare. (Faktum är att du får pengarna tillbaka om du inte flyger ur startblocken efter sessionen, dopad med expansivt raketbränsle).

Kristian har en fantastisk talang för att se möjligheterna och vinklar på i stort sett vilket ämne som helst. Han har hjälpt mig och så många andra människor att utveckla idéer, affärsstrategier och värde till kunderna. Han är en sann expert på att göra livet och företagandet så som det borde vara – kul, spännande och fullt av möjligheter. 

Ulrika Nybäck Företagare, Stockholm

Hur går det till?

  1. Först gör vi en "Klarhetskarta" – En visuell överblick som ger ny klarhet i du vill åstadkomma, hur det passar in i det större perspektivet, vilka dina stötestenar är och vad som är viktigt för dig.
  2. Sedan gör vi en "Möjlighetskarta" – Vi bollar idéer i närmare två timmar, och involverar både dig och min kreativa vildhjärna i sökandet efter nya dörrar som känns rätta och autentiska att kliva in i. Vi vrider och vänder på möjligheterna, öppnar nya spår och ingångar, och ser nya perspektiv. 
  3. Till slut skapar vi en "Kom vidare-struktur" – Det här syftar till att få verkliga saker att hända direkt efteråt, samtidigt som du slipper hamna i känslan av att vara överväldigad, inte veta var du ska börja eller skjuta på något som kommer att göra en dramatisk skillnad framöver.

Vill du köra?

Connecta med mig här så bokar vi en tid

Priset för 3-timmarssessionen är 4 900 kr + moms.