FÖR DIG SOM SÖKER FÖRNYELSE

Idéer och människor som hjälper dig  tänka och agera i nya banor.


Här är min karta/metod för förnyelse

Min förnyelsekarta/-metod tar dig igenom de här fyra delarna: 

  • Autencitet: Starkare connection med din kärna, din edge och din själ. Vi pratar här om förnyelse från insidan och ut (all förnyelse bör kopplas till det autentiska hos dig).
  • Innovation:  Nya perspektiv på det som du har i huvudet eller det som du jobbar med nu. "Galet" utforskande där möjligheter uppenbarar sig, och du ser både bredare, djupare och klokare på situationen, med helheten och visionen i åtanke.
  • Förenkling: Mer känslomässigt, praktiskt och kalendermässigt "space" för att både kunna initiera och välkomna förnyelse. Tar bort friktion, och gör hela livet härligare.
  • Ofrånkomlighet: En försäkran om att du tar nästa steg, och inte låter jidder och osäkerhet förhindra den förnyelse du eftersträvar.

I mitt e-brev "Förnyelse" djupdyker jag i modellen, ger exempel, och lyfter fram idéer och människor som inspirerar förnyelse.


Birgitta Granström Företagare, San Diego, USA.

​Med Kristians hjälp är det helt enkelt omöjligt att inte tänka lite galnare, komma till klarhet och få fram briljanta idéer som man inte kan motstå att testa!