Tack. Du är nu uppskriven. En sak till...

Om du hjälper mig i 5 minuter IDAG (gärna nu direkt) får du 90 minuters skräddarsydd "strategisk kreativitet" som en extra bonus

Jag har 5 frågor/funderingar kring dagen som känns så avgörande att få klarhet i att jag vill kompensera dig ordentligt om du vill hjälpa mig.

Om du svarar på mina fem frågor SENAST IDAG adderar jag 90 minuters "strategisk kreativitet" med mig personligen i din biljett om du skulle välja att vara med på dagen – som en extra bonus

Det kostar annars 1900 kr per 60 min att anlita mig som strategiskt kreativt bollplank, så bonusen är i sig självt värd 2 850 kr. Fast effekten blir extra stor för dig eftersom du kommer att ha den första labbdagens insikter med dig när vi sätter igång och därför inte börjar från "scratch".

Låter det okej? Att svara tar cirka fem minuter.

Andras erfarenheter:

Jag har aldrig mött en mer kreativ person, och jag har jobbat på väldigt kreativa  arbetsplatser i hela mitt liv. Kristians talang för att se möjligheter och nya vinklar på så gott som varje ämne och möjlighet är otrolig. Han har hjälpt mig att utveckla mina idéer, mina strategier och hur jag kan skapa mer värde för mina kunder. Om du någonsin fastnar, i dina tankar, i dina idéer och inte vet hur du ska komma vidare i ditt företagande, är Kristian den du ska ringa.

Ulrika Nybäck Föreläser om energi och storytelling, Stockholm

Birgitta GranströmGrundare till Coachutbildning Sverige & Innovator till Lifespider System. Bosatt i Kalifornien, USA.

​Kristian gör det omöjligt att inte tänka större, lite galnare, komma till mer klarhet, och få fram briljanta idéer som man inte kan motstå att testa!