(Endast personligt inbjudna)

Hej!

Snart är det premiär för mitt "kreativa labb" för utvecklingshungriga skiftesföretagare som gillar att tänka nytt.

Läs upplägget nedan. 

Om det lockar dig, skriv upp dig på intresselistan så hör jag mig med mer information, detaljer kring datum, plats och pris.

BONUS: Just nu får du även en speciell bonus – "strategisk kreativitet" – om du hjälper mig att svara på 5 saker som jag funderar på kring denna satsning. Jag berättar mer på nästa sida.

OBS! Enbart intresse. Ej bindande. Mer detaljer kommer.


I korthet: Vad handlar det om?

Det kreativa labbet utmanar dina tankar så att de blir ännu vassare. Du får nya perspektiv, upptäcker nya lösningar på utmaningar – och blir varse geniala vägar framåt som är svåra att se på egen hand.

Allt startar med en innovativ heldag – där du träffar andra drivna och passionerade skiftesföretagare som går igång på annat än att prata om annat än gardiner, vädret och renoveringar.

Tillsammans djupdyker vi in i det som känns meningsfullt på riktigt, lyfter blicken, ser större, bollar tankar och utvecklar varandras visioner, idéer och erbjudanden i en stimulerande och kreativ miljö där halvfärdiga tankar slängs ut i luften och det är okej att ha fel. 

I det kreativa labbet tror vi på samarbete och synergi snarare än konkurrens. Vi undersöker möjligheterna att hitta nya vägar framåt.

Nästa steg?  Skriv upp dig på väntelistan bums.