header_nov19o.png

Vänta…. här är viktig information angående registreringen och din kostnadsfria BONUS

Först och främst [pilotpress_field name=’First Name’]:

#1: TACK för att du hittat hit till kristianborglund.se – en plats för professionell och personlig utveckling med fokus på att få nya saker att hända i livet. Hoppas att du kommer att gilla din present.

#2. Du behöver VERIFIERA din e-postadress. Det gör du genom att klicka på länken i verifikationsmejlet som dyker upp om en stund i din mejlbox.  Ibland dröjer det 20-30 minuter innan verifikationsmejlet kommer, men oftast går det fortare.

#3. Du får även en BONUS när du har verifierat. Din present är nämligen en del i ett större vision. Läs vidare, så förstår du mer …

/ Kristian


screenshot 4Min vision för dig, mig och andra

Tänk dig en dag i framtiden.
Du är 104 år (!) gammal, lutar dig tillbaka i gungstolen, sluter ögonen och tänker tillbaka på åren som varit.
Hur blev livet?

På den frågan skulle jag själv vilja svara något i stil med: ”Jag känner mig så enormt nöjd och harmonisk. Jag vågade öppna mitt hjärta, hela mina sår, övervinna mina rädslor, bli ännu mer mig själv, förverkliga drömmar och idéer, uppskatta både mot- och medgångar, ta vara på vardagen, och skapa berikande relationer”.

Vad skulle du svara?
Min vision är att vi ska vara sådär nöjda när vi är 104 år. Det är min fasta övertygelse att världen – och då menar jag både våra inre världar och den värld vi ser omkring oss – mår bäst av att vi lever i samklang med det mest autentiska i oss själva.

Så … hur får vi det att hända?

Well…. DET fascinerar mig. Både privat och professionellt har jag funderat mycket på hur vi gör det bästa av livet. De senaste åren har jag bland annat varit karriär- och jobbredaktör för tidningen Metro, skrivit ett par böcker kopplade till att göra livskarriär, jag har startat, utvecklat och sålt en onlinecommunity för personlig utveckling, utvecklat olika koncept, och hållit i workshops i alltifrån distraktionshantering till konsten att skapa engagerande kommunikation.

Betyder det att jag har alla svaren?
Nja, jag ställer snarare nya frågor hela tiden. Till mig själv och andra. Och jag bjuder gärna in dig att göra upptäckter, få insikter och väcka tankar.

Din BONUS ”Få bra saker att hända-startpaketet”:

  • KristianBorglund.se-KristiansPacklista200Mina 3 lärdomar/strategier för att få nya bra saker att hända i livet.  Skickas i ett mejl inom en timma.
  • Min inspirationsguide ”Leva drömlivet med bara 13 prylar”. Skickas i morgon.
  • Min ”Få det att hända”-boostning. Personlig peppning som hjälper dig att göra det bästa av ditt liv. Jag planerar bland annat fler webinarier som du kommer att få särskilda inbjudningar till, och jag delar även med mig av nyttiga resurser. Du får peppningen via mejl när jag har något särskilt värdefullt att ge dig. Det kan bli i morgon, om en vecka, eller om tre veckor. 

 

Spana i mejlen nu!

Verifikationsmejlet kan ha kommit fram. (Spana i skräpmappen om du inte har hittat mejlet inom 30 minuter. Kanske ligger det där. Om du inte får något verifikationsmejl kan det också hända att du råkade stava fel i e-postadressen. I så fall kan du försöka igen.)

/ Kristian Borglund