KREATIV EXPANSION FÖR SKIFTESFÖRETAGARE

För passionerade, självständiga företagare vars tjänster eller produkter har det primära syftet att hjälpa människor att göra betydelsefulla skiften i sina inre och yttre världar – skiften i sina relationer, på jobbet, i välmåendet, i sin själsliga utveckling och i självförverkligandet. Kanske är du konsult, föreläsare, framtidsspanare, författare, coach eller app-utvecklare.


Skiftesdagen (NYHET!)

I början av juni är det premiär för Skiftesdagen – en dag för nytänkande i  konsten att bidra till skiften i andras liv och utvecklas som skiftesföretagare.OBS! Enbart intresse. Ej bindande. Mer detaljer kommer.

Innehåll i korthet:

  • Tillsammans ser vi möjligheter för varandra  att bli klokare och smartare, och göra ännu mer skillnad med våra tjänster och produkter – och undersöker även tänkbara gemensamma projekt.
  • Vi skapar ny förståelse kring att skapa förändring på jobbet, privat och i samhället (detta blir väldigt konkret, du kommer till exempel att kunna använda insikterna till att göra dina egna erbjudanden ännu mer attraktiva och kraftfulla).
  • Om du utvecklar en ny produkt eller tjänst just nu – ny bok, en ny föreläsning, en  ny app, en ny kurs eller liknande – kommer den här dagen ge dig många nya idéer och perspektiv som blåser ny energi in i projektet.
  • Du får kontakt med tänkbara samarbetspartners och nya, likasinnade vänner på ett prestigelöst, kul, inspirerande och meningsfullt sätt.


Bli utmanad av mig

En del behöver utmanas lite för att komma vidare i sina projekt, både när det gäller att få utifrånperspektiv på idéerna i sig och i själva genomförandet. Skulle du och dina koncept må bra av en kreativ blåslampa i baken?  

  • Du kommer framåt snabbare, och det blir roligare.
  • Du närmar dig de visioner du har för projektet och för dig själv på ett sätt som känns äkta, inspirerande och rätt i både hjärtat och huvudet.

Andras erfarenheter

Birgitta Granström Företagare, San Diego, USA.

​Med Kristians hjälp är det helt enkelt omöjligt att inte tänka större, lite galnare, komma till mer klarhet och få fram briljanta idéer som man inte kan motstå att testa!

Kristian gör företagandet, och livet i stort, så som det bör vara – kul, spännande och fyllt med möjligheter.

Ulrika Nybäck Företagare, Stockholm

Nästa steg för att komma vidare är ringa eller sms:a mig på 0733-342 654, så tar vi ett kort samtal och stämmer av din situation, vad du behöver hjälp med mer specifikt och om jag är rätt person för dig.