Först och främst …

#1. Innan jag kan skicka startpaketet behöver du verifiera din e-postadress genom att klicka på länken i verifikationsmejlet som dyker upp om en stund i din mejlbox (det kan dröja 15-30 minuter i undantagsfall).

Lite längre ner på den här sidan hittar du en länk till en av strategierna för att få nya bra saker att hända (så att du slipper att väntmen innan dess ska du veta det här:

#2. Startpaketet är en pusselbit i en större vision, så låt mig berätta lite mer…

 

Min vision för dig – och för mig (!)

screenshot 4Min vision är att vi båda får uppleva våra bästa tänkbara liv; att vi kan luta oss tillbaka i gungstolen när vi är 104 år gamla och kan se tillbaka på våra liv och känna oss stolta och glada över våra livsval i stort och smått från och med den här dagen. Jag ser hur vi rör oss i riktning mot att bli den bästa versionen av oss själva och lever våra liv i harmoni och glädje med våra innersta önskningar. Jag ser också hur världen mår bäst av att vi båda lever i samklang med det mest AUTENTISKA i oss.

Hur får vi det här att hända?

Well…. jag har ägnat de senaste decennierna åt den frågan. Jag vill personligen göra det bästa av mitt eget liv, och har även professionellt koncentrerat mig på hur vi kan uppnå det ännu enklare och mer stimulerande. De senaste åren har jag bland annat varit karriär- och jobbredaktör för tidningen Metro, skrivit ett par böcker kopplade till att göra livskarriär, startat, utvecklat och sålt en onlinecommunity för personlig utveckling, och har utvecklat koncept och hållit i workshops i alltifrån distraktionshantering till konsten att skapa engagerande kommunikation.

En av de mest grundläggande frågorna är:

Hur får vi nya bra saker att hända i våra liv framöver?

Jag har massor av tankar om det.
Här är en av mina 3 strategier i startpaketet för att få nya bra saker att hända

Vi hörs snart på mejlen!

/ Kristian