Nu kan du anmäla dig till workshopen ”Guldåret” nedan. I den här videon berättar vi mer, och du upptäcker dessutom:

  • ”Relations-uppvaknandet”: En enkel övning som transformerar synen på din närmaste relation.
  • 3 vanliga misstag som förhindrar oss från att skapa ett guldår och grusar möjligheterna till kärleksfulla relationer, framgång på jobbet och fysiskt- och mentalt välmående.
  • Varför oro är till fördel (!) när vi skapar ett fantastiskt år. Jag har själv alltid betraktat min fallenhet för att oroa mig för saker är en nackdel, men Sofia ger oss idag ett helt annat perspektiv på oron.


ANMÄLAN TILL ONLINE-WORKSHOPEN ”GULDÅRET”

Så här vill vi hjälpa dig att få ett fantastiskt år

Online-workshopen ”Guldåret” är skräddarsydd för att du lättare ska kunna förverkliga det du önskar dig mest av allt de kommande 12 månaderna.

screenshot 7Guldårsbrevet, Guldårsmatrisen och LIVE deltagarcoachning – allt för att du ska få resultat

Vi fokuserar på att ge dig bästa tänkbara kickstart för att du ska kunna uppnå de resultat du önskar dig.
Du slipper göra misstagen…. och hamnar på rätt spår direkt.

Redan om några minuter – direkt när du har reserverat din plats – kan du sätta igång med ”Guldårsbrevet”, ett effektivt verktyg för att ställa in inre system av tankar, känslor och motivation att agera åt rätt håll. Många som provat metoden är förbluffade över resultaten av denna enkla process.

EXTRA BONUS IDAG!

Få saker är lika peppande som att ha någon vid sin sida på vägen framåt. Någon som förstår vad du går igenom. Någon som vill hjälpa dig. Och någon som du kan hjälpa tillbaka.

Därför ger vi bort ett PRESENTKORT för en vän…. så att du kan ge bort workshopen som en present. Tänk vad glad din vän kommer att bli! Och tänk hur mycket lättare du når i mål om ni är TVÅ som är inne i samma process.

Hur går det till?

1. Några minuter efter ditt köp här får du ett mejl med ett digitalt presentkort med en personlig presentkortskod (detta ger du till din vän) till workshope.
2. Du får också ett mejl avsett för dig.som innehåller en personlig direktlänk till online-workshopen och bonusen.
3. Du får också ett mejl med ett kvitto.

Att vara med i online-workshopen är enkelt. Du klickar på länken och vips så är du inne i en Google Hangout-liknande miljö med live deltagarcoachning.

När är workshopen?

Online-workshopen kommer att äga rum söndagen den 11 januari, kl 19:55-21.30 (och”on demand” i efterhand)

Pris:

395 kr, inklusive moms

OBS! Registrering är avslutad. 

 


Om oss

Sofia Guldbrand. Jordnära livscoach från Mariestad som inspirerat tusentals människor i både Sverige och internationellt att utvecklas. Har uppmärksammats i Amelia, PS!, Leva, Metro, Topphälsa, Året Runt och Plaza Kvinna.

Kristian Borglund. Drömlivs-eldsjäl och konceptutvecklare. Ständigt utforskande i hur livet kan bli bättre.