Speciellt för framsynta företagsledare, hr-ansvariga, rekryterare, karriärcoacher och jobbmarknadsaktörer:

100 000-tals talangfulla svenskar vill byta tjänst, arbetsgivare och arbetsvillkor åren framöver. Men... hur kommer de att göra detta?  Hur ser "jobbresan" ut från 2017 och framåt? 

Fyll i din invite-kod* och klicka på knappen för att upptäcka, och vara med att skapa, framtidens arbetsliv

Kostar det något att registrera sig? Nej, ingen oförutsedd faktura är att vänta.

* Har du ingen intive-kod? Du kan ansöka om att få en. Skicka ett mejl med subjektsraden "Invite-ansökan" till kristian@kristianborglund.se

Integritet: Dina uppgifter kommer inte att säljas, spridas eller på annat sätt missbrukas. Cookies används för att optimera din upplevelse. Läs användarvillkoren här

Kristian Borglund, konceptskapare

  • I sex år karriär- och jobbredaktör för tidningen Metro. Gav innan dess ut boken "Livskarriär – 7 steg till ett roligare jobb" (2007) tillsammans med karriärcoachen och föreläsaren Nina Jansdotter.
  • Passionerad i att upptäcka och utveckla "cutting edge" i företag och individer, och vill bidra till en värld där vi alla lever våra bästa liv, i vilken vi upptäcker våra mest autentiska jag, utvecklar och använder våra talanger och våra passioner, till värde för oss själva och andra, vågar förnya  och förverkliga, och har lätt att känna glädje, harmoni och mening.