Stopp där, har du drömt i år?

Av Kristian Borglund

juni 12, 2020

Uncategorized  


Hur längesen var det egentligen som du drömde om din ideala jobb- och livssituation? Denna viktiga ”Stanna-upp-och-reflektera”-tid dränks ofta i e-post, social media-konsumerande, räkningar, Netflix och stressiga arbetsdagar. Utan drömmandet fastnar vi i samma tankemönster, och då fängslar vi oss själva och begränsar våra möjligheter.

Om det var länge sen du drömde fritt, är det definitivt dags nu.

När du drömmer, var öppen för att fånga in de känslor, bilder och andra förnimmelser som dyker upp. I min dröm ingår exempelvis att vistas mitt i en ström av världens mest banbrytande tankar, idéer och inspirerande människor. I drömmen ingår personer som delar mina värderingar, som ser mitt bästa jag, och som ser en glädje i att diskutera alla impulser jag får, spinna loss på dem, och kanske skapa ett projekt av det. Jag bor på en plats med nära tillgång till både stadsliv och natur. I min dröm ingår ett liv utan press och stress, där jag somnar lätt, sover bra, och får massor av kärlek och möjlighet att hjälpa andra genom att vara mig själv.

Vad innehåller din dröm?

Tänk dig att allt var möjligt. Du kan bli vad som helst, jobba med vad som helst, med vem som helst och var som helst. Lev dig in i situationen. I  drömmen är allt möjligt, resurserna obegränsade. Du kan bara lyckas.

Genom att tillåta dig att ta bort alla begränsningar för hur dina drömmar ska kunna förverkligas, skapar du en riktning för dig själv, en magnet in i framtiden.

Kristian Borglund

Om skribenten

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. *=Obligatoriskt

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}